0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

DRAMA U RUSIJI: Dinamo šokirao Spartak i pogurao CSKA do Lige šampiona! (VIDEO)

Objavljeno: 13.05.18 u 15:39

Prava drama viđena je u poslednjem kolu Premijer lige Rusije, u kojem je došlo do preokreta u borbi za direktan plasman u Ligu šampiona.

U glavnim ulogama bili su moskovski klubovi, a sve oči uprte su bile ka „Otkritie areni“ gde je domaći Spartak protiv velikog rivala Dinama imao meč loptu za plasman u najelitnije evrosko takmičenje.

Ipak na kraju utakmice radovao se plavo-beli deo Moskve, pošto su gosti slavili sa 1:0 i to pogotkom Jevgenija Lucenkasa bele tačke u 35. minutu. Do kraja utakmice promene rezultata više nije bilo, a kiks gradskog rivala iskoristio je CSKA.

„Armejci“ su golovime Muse u 9. i Vitinja u 61 .minutu kao domaćini slavili protiv Anžija sa 2:1 i na taj način preskočo Spartak na tabeli i došli do direktnog plasmana u Ligu šampiona, dok će crveno-beli u kvalifikacije. Jedini pogodak za tim iz Mahačkale postigao je Hubulov u 33. minutu.

Pobedu je ostvario i Zenit, koji se na oproštaju Roberta Manćinija od kluba slavio protiv ekipe SKA sa 6:0, uz čak četiri gola Jerohina.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter