0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POTVRĐENO PISANJE HOTSPORTA: Jedan od najvažnijih igrača napušta crveno-bele!

Objavljeno: 12.05.18 u 10:13

Iako su ga mnogi kritikovali, pod trenerskom „palicom“ Vladana Milojevića je zaigrao više nego dobro, postao pravi oslonac crveno-belih, a sada se nalazi na korak od odlaska sa Marakane.

Pre nekoliko nedelja, HotSport je ekskluzivno najavio da će Damijan Le Talek definitivno napustiti Crvenu zvezdu, a u toj odluci ga nije sprečila ni ponuda „teška“ 400.000 evra, pošto defanzivac želi da ponovo zaigra u domovini, i nalazi se na korak od potpisa ugovora.

Kao verovatna destinacija u prvi plan „iskočio“ je Monpelje, ali se spominje i Dižon.

Šanse su minimalne da zadržimo Le Taleka, koji nam je iskreno rekao da ima plan da se vrati u Francusku, što mu kao slobodnom igraču nije problem. Na našu ponudu bi trebalo da odgovori posle utakmice sa Voždovcem, ali se rastanak primakao, i već tražimo naslednike, rečeno je za HotSport u Crvenoj zvezdi.

Postoje dve opcije, a to su Stefan Mitrović (Gent) i Jagoš Vuković (Olimpijakos), mada njih dvojica pre toga moraju da reše status u svojim klubovima, a crveno-beli čekaju rasplet u narednim danima…

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter