0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: UEFA ‘skinula’ Mažića sa liste sudija, Zvezdina sudbina u EL se nazire, svirepo ubistvo potreslo fudbal

Objavljeno: 11.05.18 u 23:30

Iako nije obilovao događajima, današnji dan je doneo nekoliko zanimljivih vesti.

Najviše je odjeknula informacija da je ime Milorada Mažića skinuto sa utakmice za koju je već bio proglašen kao delilac pravde.

Druga po pažnji koju je privukla bila je izjava Đordija Bertomeua koja se neće svideti zvezdašima, ali će oduševiti partizanovce.

Na našem portalu imali ste prilike da pročitate i intervju sa Milošem Jojićem, koji je takođe obradovao navijače Partizana, a dosta pažnje privukla je i polemika oko mesta odigravanja finala Kupa Srbije.

Što se Crvene zvezde tiče, jedan fudbaler bi mogao u Seriju A, kako saznaje HotSport, dok je za drugog turski tim iskazao interesovanje u vidu ponude koja se sastoji od šest nula.

No, pre toga sledi proslava titule, na koju su navijači Zvezde danas pozvali sve koji vole crveno-bele.

I Dušan Tadić bi mogao da promeni klub, ali ne i zemlju, a za kraj dana ostavljen je jedan od najsvirepijih zločina koje smo imali prilike da vidimo u poslednje vreme, a delo je fudbalera iz Argentine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter