0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Fulham FC

JOKAN ISHVALIO MITRA, A TU NIJE STAO: ‘Radio sam sa Jovetićem i Ljajićem, ali ovaj igrač je čudo!’

Objavljeno: 11.05.18 u 17:05

Uoči večerašnjeg početka plej-of borbi za plasman u Premijer ligu, menadžer Fulama Slaviša Jokanović govorio je vrlo pohvalno o svojim igračima, i time pokušao da ih motiviše pred duel protiv Derbija.

Jokanović je najpre govorio o svom sunarodniku i prvom napadaču Aleksandru Mitroviću, za koga su kružile glasine da je problematičan, ali je srpski stručnjak to jasno odbacio.

Mitrović je sjajan profesionalac i veoma je važan za našu grupu. On je kvalitetan igrač i u kratkom periodu je pokazao da je pravo pojačanje za nas. Ne zanima me šta pričaju o njegovom ponašanju. Nisam imao nijedan problem sa njim – izjavio je Jokanović za portal ‘Goal.

Prema njegovim rečima, Rajan Sesenjo je najbolji igrač kog je trenirao, iako je naveo da je u Partizanu radio sa danas svetski poznatim igračima.

Sesenjo je najbolji mladi fudbaler kojeg sam trenirao. U Partizanu sam radio sa Stevanom Jovetićem i Ademom Ljajićem, ali Sesenjo je nešto posebno – izjavio je Jokanović.

Na sebi svojstven način se osvrnuo na priče da bi mogao da preuzme Čelsi.

– To je lepo za moju ženu kada pročita takve vesti i potom me pita o tim glasinama – rekao je Jokanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter