0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NASTAVLJENA TRADICIJA: Ovog puta Milijaš i Borjan su se družili sa osnovcima

Objavljeno: 11.05.18 u 16:47

Nastavljena je tradicionalna akcija obilaska osnovnih škola i druženja Zvezdinih igrača sa najmlađim navijačima. Ovog puta delegacija FK Crvena zvezda posetila je OŠ „Kralj Petar II“ na Vračaru.

Više stotina đaka sa nestrpljenjem je očekivalo dolazak Zvezdinih prvotimaca. Zato ne čude usklici oduševljenja kada su u školu ušli Nenad Milijaš i Milan Borjan. Iz pune sale đaka čuli su se povici: „Šampioni, šampioni“, a više stotina dece potrčalo je u zagrljaj prvotimcima crveno-belih.

Usledilo je ono čemu se deca najviše raduju – fotografisanje. Đaci su se smenjivali i jedni drugima sa ponosom pokazivali svoje slike sa Zvezdinim fudbalerima. Borjan i Milijaš takođe su podelili mnogo autograma i uživali su u ćaskanju sa školarcima.

Zvezdin dvojac bio je oduševljen što se bar na kratko vratio u školsku klupu i što su proveli prijatno vreme sa decom. Iskusni golman nije krio oduševljenje dočekom koji su priredili mališani.

— Naježio sam se kada smo ušli u salu i kada su deca zapevala. Oduševljen sam i ponosan što imamo ovakvu podršku kod najmlađih, hvala im na ovome što su nam priredili — rekao je Borjan.

Ni ovoga puta nisu izostali crveno-beli pokloni za sve đake, a takođe, štand sektora za članstvo bio je dostupan za sve oni koji su želeli da postanu deo Crvene zvezde.

FK Crvena zvezda je najavila da će i ubuduće nastaviti da posećuje osnovne škole. Planirano je da se druženjem sa decom kod sadašnjih i budućih zvezdaša probudi želja za bavljenjem sportom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter