0
Fudbal

NASTASIĆ ‘DEMANTUJE’ BUNJEVČEVIĆA: Postoji šansa da zaigram!

Objavljeno: 11.05.18 u 18:58

Matija Nastasić bi ipak mogao da zaigra na Svetskom prvenstvu u Rusiji ove godine.

Nastasić je u izjavi agenciji Beta istakao:

– Iskreno se nadam da ću biti spreman za Svetsko prvenstvo u Rusiji. Radim dva puta dnevno i moguće je da se spremim. Nadam se da će na kraju ispasti dobro za sve. Za sada sve ide po planu.

Interesantno je da je ranije danas Goran Bunjevčević, direktor reprezentacije Srbije, otkrio da Nastasić neće moći da pomogne saigračima iz nacionalnog tima, ali je samo par sati kasnije usledio svojevrsni demanti, pošto Nastasić otkriva i da je u kontaktu sa selektorom:

U stalnom sam kontaktu sa selektorom Mladenom Krstajićem, koji je razgovarao sa sportskim direktorom Šalkea i upoznat je sa oporavkom koji sam radio u Šalkeu i sa oporavkom koji radim u Beogradu, dodao je bivši štoper Partizana, kom je prognozirana pauza od tri meseca, ali je nakon nešto više od četiri nedelje posle povrede on već relativno blizu povratka u nešto jači trenažni proces.

Svetsko prvenstvo u Rusiji počeće 14. juna, a reprezentacija Srbije će prvu utakmicu igrati tri dana kasnije protiv Kostarike u Samari.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter