1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Turci dolaze po Zvezdinog ofanzivca, spremna ponuda sa šest nula!

Objavljeno: 11.05.18 u 19:15

Crvenoj zvezdi u narednim danima predstoji šampionasko slavlje, nakon kojeg će rukovodstvo kluba morati da povuče neke bitne poteze kada je u pitanju formiranje tima za narednu sezonu.

Pojedine transfer mete letnjeg prelaznog roka su već projektovane, ali takođe u sastavu treba i osloboditi mesta za nova pojačanja kao i dopuniti klupsku kasu.

Jedan od igrača koji bi na leto mogao da donese finansijsku dobit crveno-belima jeste Slavoljub Srnić za kojeg je interesovanja bilo i zimus. Tada se u finišu januarske fudbalske pijace pominjala ponuda Trabzona, a ovoga puta interesovanje je pokazao još jedan turski klub.

Kako saznaje HotSport, turski Gectepe odlučan je u nameri da dovede Srnića u svoje redove i spreman je da na konto obeštećenja Zvezdi uplati sumu od 1.000.000 evra.

U slučaju da do konačnog dogovora dođe, na račun kluba iz „Lutice Bogdana“ odmah bi bilo uplaćeno 400.000 evropskih novčanica, dok bi se ostatak delio sa Čukaričkim u razmeri 60:40.

Podsećamo, krilni napadač je zimus produžio ugovor sa novim šampionom Srbije do zime 2019. godine, a u ovoj sezoni za Zvezdu je odigrao ukupno 44 utakmice u svim takmičenjima i postigao devet golova uz četiri asistencije.

Na tragu informacije: Mirko Marković

0
0

1 Komentara

  1. Srnić je suvo zlato Zvezde i mislim da bi bilo pogrešno prodati ga. Taktički je jedan od najpismenijih igrača, može da igra na više pozicija, veliki je borac i Zvezdaš. Naročito bi bilo glupo da ode u nekakav osrednji turski klub, a sa Zvezdom može da igra Evropu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter