0
Evropske lige

DUŠAN BASTA: Spremni dočekujemo odlučujuće duele

Objavljeno: 11.05.18 u 18:10

Povratnik u srpsku reprezentaciju o završnici sezone u Seriji A.

U italijanskoj Seriji A ostalo je još dva kola do kraja i fudbaleri Lacija, za koje nastupaju Dušan Basta i Sergej Milinković-Savić, imaju sjajnu priliku da obezbede učešće u Ligi šampiona naredne sezone.

Lacio trenutno zauzima četvrto mesto, sa dva boda iza Rome i dva boda ispred Intera. I upravo će ’neroazuri’ biti rival rimskoj ekipi u poslednjem kolu šampionata, ali ‘nebesko plave’ prethodno čeka gostovanje Krotoneu.

Srpski fudbaler kaže da u njegovom timu ne postoji nervoza pred odlučujuće duele.

– Moramo da zapnemo, da poguramo još jednom na kraju i moramo da ostavimo probleme koje smo imali iza nas. Čekaju nas dve najvažnije utakmice i mislim da možemo do Lige šampiona. Imamo sjajan miks mladih i iskusnih igrača i smatramo da nas ta neizvesnost po pitanju osvajanja četvtog mesta i dostizanja našeg cilja, ne pogađa. Čim smo pogledali raspored na početku sezone, već posle nekoliko kola, verovali smo da će meč sa Interom biti odlučujući i tako je i ispalo. Nije lako stići do tog cilja, moramo da zaboravimo probleme koje smo imali i ako uđemo u Ligu šampiona, bićemo mnogo srećniji – smatra Basta.

Prvi od preostala dva meča Lacio igra protiv Krotonea u gostima i taj duel igra se u nedelju, od 15 časova. U prvom susretu ove sezone, u decembru, Lacio je slavio sa ubedljivih 4:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter