7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEĆE DOČEKATI KRAJ EVROPSKIH KVALFIKACIJA: Vezista napušta Zvezdu već na kraju sezone!?

Objavljeno: 11.05.18 u 09:45

Crvena zvezda bi već početkom nove sezone mogla da inkasira oko 1,5 miliona evra prodajom mladog veziste, dva kluba pred vratima.

Za ekstra pojačanja u pokušaju plasmana u Ligu šampiona potrebno je „brdo para“, a jedan od izvora novca za Crvenu zvezdu je prodaja igrača. Plan je kako saznajemo da se već tokom juna odradi transfer Uroša Račića, koji se posle Bolonje našao na meti i Đenove. Predstavnici dva kluba su slala izvidnice u Beograd i njihova procena je da mladi reprezentativac Srbije ima budućnost u Seriji A tako da su u ‘Ljutice Bogdana’ spremni za konačan dogovor.

Celokupna priča mogla bi da se završi već početkom juna, a crveno-belo bi prodajom trebalo da inkasiraju oko 1,5 miliona evra. Ostaje da se sačeka koja je ekipa brža i konkretnija. Sto se tiče drugih maldih igrača, sledi ponuda za produžetak ugovora sa Lukom Adžićem, koji neće igrati zbog povrede prsta u naredna dva meča sa Vojvodinom i Voždovcem.

Blizu dolaska na stadion ‘Rajko Mitić’, kako što smo najavili, je Dušan Jovančić iz Vojvodine.

0
0

7 Komentara

  1. Tačno! Tako su radili i u slučaju „nemilosrdnog strelca iz penala“ Boaćija, koji je proglašavan za otkrovenje decenije! Došla je i liga Evrope u kojoj je taj strašan centarfor, u 6 utakmica (540 minuta), postigao samo jedan gol, slučajnim udarcem iz daljine, uz ni jednu asistenciju! Kad je došao prelazni rok, počele su licitacije oko „nemilosrdnog strelca iz penala“, koje su dosezale čak 15 miliona evrića. Kao cela Evropa je stala u red za Boaćijem i na kraju – ćorak! Naravno da niko nije bio zainteresovan za „nemilosrdnog strelca iz penala“, i konačno Boači je završio u Kini! Epilog: Boači je standardna rezerva u FK Džianing Suningu, baš kao što je bio 4 godine u Italiji! Ma, zamislite rezerva u Kini?!

    0
    0
    Odgovori
    • U pravu si! To se može prekontrolisati na http://www.soccerway. com, gde se lepo vidi da je Boaći samo dva puta ulazio u igru, ostalo vreme boravi uglavnom na klupi. Kada sam prošle zime u nekoliko navrata na HOTSPORTU komentarisao igru Boaćija i navodio samo suve statističke činjenice, tada su u odbranu lika i dela Boačija ustajali dežurni pajaci i klovnovi iz falš orkestra. Gde su sada?! Zašto ne pišu klubu Džianing Suningu i protestvuju protiv toga što je Boaći rezerva, baš kao što je bio i 4 godine u Italiji!

      0
      0
      Odgovori
  2. Koji bre racic,taj ne vredi ni dvesta hiljada evra,a kamoli milion i po,o kojim bre ciframa vi baljezgate,da li uopste imate mozga kad izlazite sa takvim saopstenjima,taj nije odigrao niti jednu jedinu utakmicu celu,maksimalni ucinak je imao desetak minuta pred kraj,na svakoj cetvrtoj eventualno petoj utakmici,i sada medijski dizete nebulozne ponude racunajuci neko ce se upecati,stvarno nemam reci!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter