3
Domaći fudbal

FOTO: PRENSA UNION

ZVEZDA NACILJALA POJAČANJE: Ako ne dođe skupoceni Puki, crveno-beli uzimaju argentinskog golgetera?! (VIDEO)

Objavljeno: 10.05.18 u 09:54

Novi šampion Srbije ima rezervnu opciju kada je u pitanju pozicija napadača.

Velika želja Crvene zvezde je očigledno Temu Puki ali je još nekoliko klubova zainteresovano za Finca.

Jedan od njih je i Istanbul Bašakšehir koji bi Pukija rado video u svom timu. To je navelo čelnike Zvezde da naprave rezervni plan ukoliko se Finac ne odluči za Beograd, pa je već rešeno da kontakt bude uspostavljen sa špicem Santa Fea, Frankom Soldanom.

Reč je o momku koji je ove sezone postigao deset golova na 26 utakmica i bio među najboljim igračima svog kluba. Mada su crveno-beli naumili da dovedu igrača sa prostora Evrope, Argentinac se ozbiljno nameće kao potencijalno dobro rešenje za napad prvaka u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

(Izvor: YouTube/ANM)

Na tragu informacija: Mirko Marković

0
0

3 Komentara

  1. Ovog Ako dovedu to je jack pot zato sto je decko mlad a vredi 5 miliona i ima ugovor do 2020 to je nemoguca misija nazalost.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ove kombinacije zvezdinih alhemičara su nas sve ostavile bez daha! U napadu sve znalac do znalca, rasni golgeter Puki, iz Finske, zatim poznati Sodano i Muriljo, laureati nagrade u „Nedelji otvorenog srca“ u Argentini, gde su bili najbolji na takmičenju u muži magaraca, i kao kruna svega toga dolazi Emeke Džejkob Bunika, prvi strelac prestižne lige Ekvatorijalne Gvineje. Zvezdini alhemičari su u stanju transa, a veliki zamah im je dala titula. Kažu da je trans stanje promenjene svesti u kome su osobe odvojene od stvarnosti, gde se gubi svest o vremenu i prostoru. Zato će biti vrlo opasno ako ovi alhemičari padnu sa oblaka, na kojima se uljuljkuju. Jer pad sa 10.000 metara visine može biti veoma bolan i otrežnjujući!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter