0
AdmiralBet ABA Liga

USTISCI NAKON UTAKMICE: Nenad Čanak- Ne odustajemo od onoga što smo najavili, Muta Nikolić- Nismo se nadali iznenađenju

Objavljeno: 10.05.18 u 21:47

Košarkaši Partizana upisali su sedmu pobedu u Superligi Srbije, pošto su kao domaćini bili bolji od ekipe Dinamika rezultatom 87:71.

Crno-beli su tokom ove utakmice imali dosta oscilacija, posebno tokom druge i treće četvrtine, ali su na kraju uspeli da se vrate na pobednički kolosek posle poraza od FMP-a. Upravo to je trener „parnog valjka“ Nenad Čanak i potencirao posle susreta.

-Zabeležili smo važnu pobedu, važnu zbog povratka na pravi put posle poraza u Železniku, ali i zbog načina na koji je ostvarena. Ušli smo u krizu igre, ali smo uspeli da se vratimo i da rutinski pobedimo. Drago mi je što smo se trgli posle perioda očajne igre početkom treće četvrtine-, rekao je Čanak.

On je istakao i da je Dinamik ozbiljnija ekipka od ostalih koji dolaze iz KLS-a, sa mnoštvom kvalitetnih igrača

-Dinamik je ipak ekipa koja je fizički na višem nivou od drugih timova iz KLS sa kojima igramo, a uz to su i podigli formu. Imaju Milisavljevića, Rakićevića, ‘lažnu peticu’ Todorovića, Bergsteda, koji ima poene u rukama-,rekao je trener Partizana.

On je dodao i da njegov tim ne odstupa do ciljeva kojie je zartao pred početak Superlige, a to je osvajanje drugog trofeja u sezoni.

-Želimo da dobijemo sve preostale utakmice i da spremni uđemo u četvrtfinale. Ne odustajemo od onoga što smo najavili pred početak Superlige-, zaključio je Čanak.

Sa druge strane trener Dinamika Miroslav Muta Nikolić ističe da je teško bilo očekivati da u gostima savladaju ekipu poput Partizana, na čijoj klupi je započeo ovu sezonu.

-Nismo se nadali iznenađenju, hteli smo samo da klinci osete ambijent i da odigramo bolje nego što inače igramo protiv Partizana. Oni su ipak mnogo jači od nas, mi smo mali klub koji proizvodi igrače. Mi smo treći, pa smo treći. A, u plej-ofu ćemo pokušati da napravimo neko iznenađenje-, rekao je popularni Muta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter