0
Evropske lige

OVO SE ZOVE DRAKONSKI: Zbog nepromišljenog ispada Arda Turan završio sa fudbalom u 2018. godini!

Objavljeno: 10.05.18 u 18:02

Zvezda istanbulskog Bašakšehira, Arda Turan, je na utakmici sa Sivasom napravio ispad koji će ga sa terena odvojiti praktično polovinu takmičarske godine u sezoni 2018/19.

Nekadašnji fudbaler Atletiko Madrida i Barselone nalazi se daleko od prepoznatljive forme, a u domovinu se vratio ne bi li ponovo oživeo karijeru koja je poslednje vreme u velikom zastoju.

Međutim umesto da karijeru vrati na pravi kolosek, on će je po svemu sudeći još više unazaditi pošto je u pomenutom meču sa Sivasom (1:1) napravio glupost koja ne samo da ga je koštala isključenja, već se ga na celu polusezonu odvojiti od terena.

Naime Turan je na ovom susretu posle jednog nedosuđenog prekršaja nasrnuo na pomoćnog sudiju, odgurnuo ga i zbog toga, očekivano, zaradio direktan crveni karton. Ipak disciplinska komisija nije imala milosti prema turskoj zvezdi i odredila mu kaznu od čak 16 utakmica pauze.

Kako je obrazloženo, Arda je zbog napada na sudiju zaslužio susprenziju od 10 mečeva, a po još tri zbog vređanja glavnog arbitra kao i za pretnje na javnom mestu.

Tako će Bašakšehir na duži period ostati bez svog najskupljeg pojačanja, od kojeg do sada imaju više štete nego koristi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter