0
ATP

FOTO: STARSPORT

ORIGINALNI DUCI LAJOVIĆ: ‘Sr*nje, trebalo je da vodim sa 2:0…’

Objavljeno: 10.05.18 u 21:22

Sjajna izjava posle najveće pobede u karijeri srpskog tenisera.

Lajović je danas pobedio Huana Martina Del Potra u Madridu sa 2:1 u setovima i plasirao se u četvrtfinale prestižnog Masters turnira.

– Neverovatno sam srećan, još ne mogu da verujem da sam danas pobedio, bio je težak meč, usponi i padovi. U prvom setu sam se osećao dobro, ali sam izgubio dva brejka na svoj servis, a u drugom setu sam rekao sebi da moram da pritisnem njegov servis i da imam više samopouzdanja u svoj i to se desilo. Treći set je bio čista ‘rovovska borba’, ali sam na kraju imao sreće i zadovoljan sam što sam ostvario svoju prvu pobedu nad top 10 igračem, nikad nije kasno – rekao je Lajović za Tenis TV.

Posebno interesantan je bio taj-brejk trećeg seta koji je Argentinac otvorio fenomenalno i brzo je poveo sa 4:0.

– U tom trenutku sam pomislio ‘s*anje, trebalo je da vodim 2:0’, izgubio sam dva poena koje je trebalo da dobijem i imao sam 0:4 u taj brejku, još malo i ispao si. Ne znam kako sam se izborio, samo poen po poen i tako se desilo – objasnio je Lajović koji je na kraju slavio sa 8:6.

U narednoj rundi srpski teniser će igrati protiv Kevina Andersona.

– Igrali smo jedan meč na tvrdoj podlozi u Majamiju, izgubio sam. Ovo je šljaka, pa je drugačije, ali je brzo, a on servira brzo pa ću morati da igram kao danas da bih pobedio – zaključio je Lajović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter