0
Košarka

FOTO: STARSPORT

NENAD ČANAK: Želim da dobijemo sve do kraja!

Objavljeno: 10.05.18 u 13:21

Danas crno-beli nastavljaju takmičenje u B grupi KLS Superlige.

Od 18 časova Partizanu rival će biti ekipa Dinamika.

U prvom meču ova dva rivala u sezoni Partizan je bez većih problema slavio na Dorćolu, a sada Dinamik stiže u dvoranu ‘Aleksandar Nikolić’. Povodom toga su pred novinare stali Nenad Čanak i Vanja Marinković.

– Posle tog prvog poraza želimo da do kraja ligaškog dela prvenstva zabeležimo sve pobede i spremno dočekamo plej-of, možda i neki kiks rivala. Verujemo da smo iz utakmice u Železniku mnogo toga naučili i da ćemo protiv Dinamika pokazati određenu rekaciju. Dinamik će biti rasterećen i ako uđe u dobar šuterski ritam, može da nam napravi probleme. Na nama je da im to ne dozvolimo, kazao je Nenad Čanak, da bi potom Vanja Marinković dodao:

– Želimo da se vratimo na pobednički kolosek i da protiv Dinamika pokažemo dobru igru. Dinamik je ekipa koja dobro igra, dobro šutira i verujem da će biti veoma motivisana protiv nas. Svesni smo uloge favorita, ali i načina na koji moramo da pristupimo utakmici kako bismo tu ulogu opravdali.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter