0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Miljenik navijača Zvezde razdelio dresove navijačima, pa kao slobodan igrač odlazi u Tursku?!

Objavljeno: 10.05.18 u 11:17

Novi šampion Srbije je odlučio da se rastane sa jednim od najboljih stranaca u poslednjim sezonama.

Očigledno da će se tim Crvene zvezde menjati pred kvalifikacije za Ligu šampiona i što se dolazaka, ali i odlazaka tiče.

Iz kluba su odlučili da nema produžetka ugovora sa Mičelom Donaldom koji će kao slobodan igrač izabrati novu ekipu.

Jedan od poteza Crvene zvezde je poznat, a iz kluba su rešili da posle odbijanja holandskog veziste u februaru stave tačku na produžetak ugovora sa Donaldom koji polako privodi kraju svoju misiju u Beogradu.

Kako saznaje HotSport vezista je odbio da nastavi posle dve i po godine karijeru sa šampionom Srbije pošto ima dve ponude iz Turske. Kontaktirali su ga iz Konje i Geztepea, pa kao slobodan igrač može da ode u novu ekipu. Zimus je odbio Dinamo iz Moskve, a ako ostanu u eliti izgleda da su Rusi spremni da aktiviraju svoju ponudu.

Zamenik kapitena je sinoć podelio dvadesetak dresova navijačima crveno-belih želeći i ovim gestom da obeleži rastanak koji sledi. Donald je ušao u istoriju Crvene zvezde kao stranac sa najviše odigranih mečeva, a dao je veliki doprinos osvajanju dve titule. Od juna će svako na svoju stranu i naslednik se uveliko traži.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter