0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Partizan u finalu kupa, Brazil oslabljen na Mundijalu, Jaja Ture ‘prozvao’ Matića

Objavljeno: 09.05.18 u 23:33

Veoma interesantan sportski dan je za nama.

Dosta toga zanimljivog dešavalo se i u domaćem, a i inostranom sportu.

Prvenstveno kada su utakmice na domaćim terenima reč. Crvena zvezda je u KLS Superligi igrala protiv Borca iz Čačka a meč je protekao uz nezapamćeno mali broj gledalaca u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

Nešto kasnije odigrao se drugi meč revanša polufinala Kupa Srbije u kojem je Partizan uspeo da nadoknadi minus sa Banovog brda i plasira se u utakmicu za pehar. Nakon utakmice navijači su na veoma buran način u svlačionicu ispratili gostujućeg trenera, ali i domaćeg.

Kada je reč o crno-belima, jedan poznati grčki milijarder otkrio je da je želeo da kupi KK Partizan, međutim zbog ‘mutnih radnja’ koje su mu predlagane, odustao je od te ideje.

Veoma ‘teške reči’ danas je Jaja Ture uputio na račun Nemanje Matića, ali naravno kroz šalu. Jedan od najboljih vezista u Premijer ligi ikada je u superlativima potom govorio o Srbinu kojeg očigledno poštuje.

I za kraj, izdvojili bismo današnju vest o tome da će Brazil imati velike probleme na Svetskom prvenstvu u Rusiji zbog neigranja defanzivca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter