0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

U SJAJNOJ FORMI: Tomović daje čvrstinu odbrani Kjeva

Objavljeno: 09.05.18 u 14:02

Srpski defanzivac igra u sjajnoj formi za tim iz Verone.

Srpski fudbaler Nenad Tomović u kontinuitetu pruža veoma dobre igre u dresu Kjeva. 30-godišnji defanzivac, koji u timu iz Verone igra na pozajmici iz Fiorentine, bio je jedan od najzaslužnijih što je Kjevo u prethodnoj rundi u direktnom duelu u borbi za opstanak u Seriji A stigao do pobede protiv Krotonea sa 2-1.

Tomović predstavlja ‘cement’ u odbrani, igrajući smireno i bez problema, što unosi sigurnost golmanu Sorentinu i ostatku odbrane Kjeva.

Ne računajući duele protiv vodeće šestorke, Kjevo je u 2018. godini na 11 mečeva primio samo 9 golova, što dovoljno govori o čvrstini i kvalitetu defanzivne linije ekipe iz Verone.

Pobedom nad Krotoneom, Kjevo je popravio svoje stanje na tabeli. Trenutno deli 15. mesto sa Krotoneom i Udinezeom, ali ima samo bod više od Kaljarija, koji se nalazi u zoni ispadanja.

U narednom, pretposlednjem kolu, Tomovića i Kjevo očekuje jedna od presudnih utakmica u borbi za preživljavanje, gostovanje ekipi Bolonje koja je dve poziciju iznad sa pet bodova više od tima iz Verone. Taj duel je na programu u nedelju, 13. maja od 15 časova. U prvom susretu ove dve ekipe, u decembru, Bolonja je slavila u Veroni sa 3-2.

U poslednjoj rundi, 20. maja, Kjevo će na svom stadionu dočekati već prežaljenu ekipu Beneventa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter