0
Fudbal

ŠOK ZA ‘KARIOKE’: Veliki udarac na šampionske ambicije, Brazil ostao bez velike zvezde za Mondijal?! (FOTO)

Objavljeno: 09.05.18 u 09:34

Nakon straha zbog povrede Nejmara i ipak srećnog epiloga za navijače ‘Selesaoa’, desila se nova povreda zvezde reprezentacije Brazila.

Ovog puta radi se o Danijelu Alvešu, desnom beku Pari Ser Žermena koji se u finalu Kupa Francuske i pobedi nad Le Herbijeom od 2:0 povredio. I to ozbiljno!

Bivši as Barselone i Juventusa je napustio igru u 86. minutu zbog povrede kolena. Prvi snimci nimalo nisu dobro izgledali, baš kao ni prognoze posle utakmice koje kažu da će Alveš najverovatnije propustiti Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Samim tim ga nećemo gledati ni protiv Srbije u trećem kolu grupe E 27. juna kada se ‘orlovi’ i ‘karioke’ budu sastali u Moskvi.

I dok se teško može reći da će Brazil biti ‘oslabljen’ za duel protiv naše selekcije, svakako hoće kada se radi o šampionskim ambicijama Brazila. U pitanju je najtrofejniji fudbaler sveta, koji je u karijeri osvojio sve što se moglo osvojiti, i to nekoliko puta, te vrlo dobro zna kako se podižu pehari.

Brazilu će on biti preko potreban za napad na ‘zlatnu boginju’ i sada slede dani strepnje za selektora Titea i navijače u zemlji kafe.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter