0
ATP

NOVAK ĐOKOVIĆ: Nije smak sveta, srećan sam jer se vidi napredak

Objavljeno: 09.05.18 u 18:20

Najbolji srpski teniser Novak Đoković eliminisan je u drugom kolu mastersa u Madridu od strane Britanca Kajla Edmunda.

Nakon odlične partije protiv Keia Nišikorija na otvaranju turnira, u drugom meču ponovo je došlo do određenih oscilacija koje su našeg asa koštale poraza. Uprkos neuspehu, Đoković je istakao da je srećan zbog napretka koji pokazuje iz meča u meč .

– Jasno je da sam razočaran rezultatom, ali srećan sam, jer se vidi da napredujem. Ovaj poraz nije smak sveta. Tenis igram dugi niz godina, bilo je velikih uspeha, ali sam i tada igrao zato što želim, kao i sada, a ne zbog toga što me je neko naterao. Nastaviću i dalje, dokle god me to čini srećnim, dok budem voleo ovaj sport-, rekao je Đoković.

Novak je takođe istakao da igra u drugom i trećem setu treba da mu bude putokaz za nastavak sezone.

– Nisam imao sreće u trećem setu kada je bilo 0:40. Odservirao je dva asa, pa sam praktično imao samo jednu pravu šansu za brejk. On je strašno napredovao, igra svoj najbolji tenis u životu. Smatram da sam u drugom i trećem setu igrao na vrhunskom nivou. Ipak, u ovakvim prevagu donose dva ili tri poena-, zaključio je Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter