0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DRAŽIĆ I PARTIZAN: Zavisi od Emre Mora i Piona Sista!

Objavljeno: 09.05.18 u 17:12

Kako je HotSport najavio jedna od najvećih želja Partizana je da u svoje redove vrati dete kluba Dejana Dražića, ali…

Dejan Dražić je dete Partizana. Da voli klub pokazao je svojevremeno u dresu OFK Beograda kada nije želeo da proslavi gol postignut u Humskoj. Sada igra u Španiji, ali ‘parni valjak’ želi da ga vrati u svoje jato, da nadoknadi propušteno, a to je igranje za prvi tim, jer je u Partizanu ponikao.

– Činjenica je da je Dražić dete Partizana i da je od rođenja svim srcem uz voljeni klub. Naravno da je njegova želja neupitna da zaigra na stadionu JNA pred njegovim Grobarima. Takođe, treba istaći da u ovom slučaju glavnu reč ima Selta sa kojom on ima još dve godine ugovora. Isto je važno i to što je imao sjajnu sezonu u B timu Selte, koja ozbiljno razmišlja da ga ponovo vrati u prvi tim s obzirom na to da su Sisto i Emre Mor na izlaznim vratima kluba, a to su igrači koji pokrivaju Dejanovu poziciju. Naravno, on je to zaslužio svojim igrama bez obzira na njihov kvalitet i poziciju u timu… Interesovanja ima i iz Bundeslige i Belgije, ali ne bih da otkrivam detalje. Sigurno je da ćemo Ardian Đokaj i ja, kao njegovi agenti, u dogovoru sa njim pronaći najbolje rešenje. Poznato je da smo Dražić i ja nepopravljivi Grobari, pa će eventualna ponuda Partizana biti prva opcija koja će biti razmotrena – istakao je jedan od agenata srpskog fudbalera za Blic, Rašo Bulatović.

Partizanu ništa drugo ne preostaje nego da se nada da će Selta odlučiti da ne prodaje Mora i Sista.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter