4
Košarka

FOTO: STARSPORT

PONOVO TE KLS KAZNE: Zbog ‘neregularnog dresa’ Novice Veličkovića, crno-beli moraju da plate takmičenju (FOTO)

Objavljeno: 08.05.18 u 15:38

Sem u Humsku, kazne KLS Superlige otišle su u Megu, Crvenu zvezdu, Borac i Tamiš.

Kako to obično biva, nakon sedmog kola domaćeg šampionata usledilo je novo saopštenje Leona Deleona, direktora takmičenja Košarkaške lige Srbije.

Najveću kaznu dobio je čačanski Borac koji će zbog ‘nekulturnog ponašanja gledalaca’ i vređanja sudija morati da plati 30.000 dinara u skladu sa propozicijama. Po 6.000 dinara moraće da plate Dejan Milojević i Tejlor Ročesti zbog tehničkih grešaka, dok su zbog opreme kažnjeni Tamiš i Partizan.

Ekipa iz Pančeva će morati da plati 6.000 dinara jer svi igrači nisu imali jednobraznu dodatnu opremu, dok je i crno-belima izrečena kazna u istom iznosu jer dres kapitena ekipe, Novice Veličkovića, nije bio vidno označen.

FOTO: STARSPORT
0
0

4 Komentara

  1. Hiljadu puta sam i ponovo ću da napišem. Direktori liga služe da uteruju pare u saveze! Ništa drugo. Prvo se u propozicije stave raznorazne gluposti a onda lešinari u funkciji direktora lige vrebaju i kažnjavaju.
    Ponovo ističem bolestan primer!
    U rukometu, nije važno koja liga je u pitanju, jedan klub zbog nedostatka para nije mogao da ode na utakmicu.
    Direktor lige NOVČANO KAŽNJAVA KLUB koji nije imao para da ode na utakmicu!!!
    Ko je ovde, s oproštenjem, jeban u zdrav mozak?! Očito direktor lige.

    Inače, postoji i primer gde je funkcija direktora lige „nasledna“ što je takođe za Riplijevu verovali ili ne.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sramota,kazna za vredjanje,vredjanja ce biti i bice,a deloni izmislili da na tome profitiraju,lopine belosvetske!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Neka ide taj leon delon u francusku,neka tamo pise kazne a ne samo da pljacka ove bedne klubove po srbiji a ne za razne gluposti da pise kazne,bas glupost od ovog saveza sto sto jos drzi ovog delona francuza u srbiji,sramota!!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Upravo tako,zar srbija nema nekog srbina,a ne nekog stranca francuza delona da samara nase klubove za razne gluposti,vidi se da je pravi srbin po imenu u prezimenu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter