0
Evropske lige

NIKOLA ĐURĐIĆ: Ovo je tek početak, ciljamo titulu

Objavljeno: 08.05.18 u 16:20

Srpski centarfor sjajno otvorio sezonu u dresu švedskog Hamarbija.

Srpski fudbaler Nikola Đurđić sjajno je započeo novu sezonu u dresu Hamarbija.

Đurđićev tim nalazi se na čelu tabele posle sedam odigranih utakmica, a 32-godišnji centarfor je do sada postigao tri gola. Đurđić je posebno zablistao u meču sa GIF Sundsvalom gde je postigao gol uz dve asistenciju, što mu je donelo i izbor u najbolji tim sedmog kola švedskog prvenstva. To je drugi put da se Đurđić našao u idealnom timu runde, pošto je briljirao i u petom kolu kada je postigao dva gola protiv Hekena. Srpski fudbaler je rekao da je zadovoljan dosadašnjim tokom sezone.

– Za sada sam prezadovoljan, kako svojim, tako i igrama ekipe. Imamo još prostora za napredak, jer i dalje nismo prikazali našu najbolju igru. U ekipi postoji veliki potencijal, smatra Đurđić.

Posle par kola čekanja, Đurđić je počeo da trese mreže.

– Igrao sam dobro od početka sezone, ali ako ste napadač bez golova, onda te dobre partije ništa ne znače. Naravno da mi je upravo ovo bilo potrebno da podignem samopouzdanje i mislim da je ovo tek početak, kaže Đurđić.

Srpski fudbaler je svoje najbolje partije u karijeri imao upravo u Skandinaviji, gde je prethodno nastupao za Haugesund, Helsingborg, Malme i Randers.

– Mislim da nema neke tajne, jednostavno mi je odgovarao stil igre u klubovima u kojima sam bio. U ostalim klubovima više nego recimo u Randersu, gde sam igrao više u veznom redu, objasnio je Đurđić.

Đurđić je rekao da veruje u potencijal svoje ekipe.

– Moramo da ciljamo na titulu. Imamo sjajnu ekipu, mnogo više nego samo prvih jedanaest igrača, imamo odličnu klupu. Definitivno bi bilo razočarenje ako ne bi bili prvi, zaključio je Đurđić.

Hamarbi u narednom kolu gostuje ekipi Orebra i taj meč je na programu u nedelju, 13. maja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter