0
Fudbal

Fudbal, Super liga, season 2008/09.Crvena Zvezda Vs. Hajduk (Kula).Edgar Da Silva, right.Beograd, 12.10.2008..foto: Srdjan Stevanovic ©

NEKADA BIO MEĐU NAJVEĆIM PROMAŠAJIMA ZVEZDE: Danas je postigao jedan od najlepših golova u Ligi šampiona (VIDEO)

Objavljeno: 08.05.18 u 18:54

Mnogo stranih fudbalera je prošlo kroz Crvenu zvezdu prethodnih godina, a jedan od onih koji su bili veliko razočaranje je i Edgar Bruno da Silva.

Tada fudbaler Porta došao je na Marakanu kao pozajmljen igrač 2008. godine, ali se nije proslavio. Ubrzo je napustio Zvezdu, uz samo jedan gol, potom je igrao za Vasko da Gamu, Vitorju Gimaraeš i nekoliko klubova sa Bliskog istoka.

Danas nosi dres Buriram Junajteda sa Tajlanda, sa kojim je došao do osmine finala Lige šampiona u Aziji, gde im je protivnik Jeonbuk iz Južne Koreje.

Prvi meč je Buriram dobio 3:2, a strelac trećeg gola bio je upravo Edgar.

I to ne bilo kakvog gola, već jednog od najlepših pogodaka u poslednje vreme, a sigurno i među lepšima u makar novijoj istoriji azijske Lige šampiona (početak akcije je na 2:59):

(Youtube/Show Tube)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter