0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

SRPSKI STRUČNJAK NA CENI: Dinamo Zagreb pozvao Ivića, ali on bi Jokanovićevim stopama

Objavljeno: 07.05.18 u 21:50

Nekadašnji fudbaler Partizana, Vladimir Ivić, koji je prošlu sezonu kao trener vodio ekipu PAOK-a, našao se na spisku kandidata za klupu nekolicine klubova.

Nakon što je napustio Grčku gde je sa solunskim crno-belima osvojio nacionalni Kup Ivić je bez angažmana, a poslednje vreme pominje se kao jedan od kandidata da na kormilu Partizana zameni Miroslava Đukića.

Ipak, klub iz Humske nije jedini koji se interesuje za mladog stručnjaka, pošto bi ga prema pisanju izraelskih medija u svojim redovima rado videli i Makabi iz Tel Aviva i Dinamo iz Zagreba.

Kako prenosi izraelski portal „Sport 5“, Ivić se za sada najbliži preuzimanju Makabija koji mu navodno za dvogodišnju saradnju nudi okruglo 1.000.000 evra.

Ukoliko prihvati ponudu „ponosa Izraela“ Vladimir Ivić će na mestu šefa struke zameniti Đordija Krojfa kojem je ove sezone izmakla šampionska titula, pa će se u narednom periodu vratiti funkciji sportskog direktora u izraelskom velikanu.

Takođe, u tom slučaju Ivić bi krenuo stopama još jednog bivšeg igrača i trenera Partizana Slaviše Jokanovića, koji je 2015. godine takođe vodio Makabi sa kojim se čak plasirao i u Ligu šampiona.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter