3
Domaći fudbal

Fudbal, play-off for Europe League. Crvena Zvezda Vs. Slavia (Prague).from left, Ondrej ?elustka, Tijani Belaid and Vujadin Savic.Beograd, 27.08.2009..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ŠOU VUJADINA SAVIĆA: Priznanje koje će vam naterati žmarce niz kičmu (VIDEO)

Objavljeno: 07.05.18 u 00:22

Vujadin Savić je poznat kao momak koji igra bez kompromisa, a da ga taj stav prati još od mlađih dana pokazuje i priča koju je ispričao u najnovijoj epizodi empisije „Od gola do gola“.

Odgovarao je Savić na izuzetno interesantna pitanja, ali je bez konkurencije najzanimljivije bilo ono o najvećem blamu koji je doživeo na terenu.

– Imao sam im puno van terena… A na terenu… Protiv Slavije iz Praga 2010. godine, Nikola Lazetić mi je rekao da moram na utakmici nekome da otkinem onu stvar, ja sam to bukvalno shvatio i imao sam jedan duel posle kog je igrač tri minuta ležao. To mi je najveći blam, i to nikada ne bih ponovio, rekao je Savić, što možete videti na 1:08.

(Youtube/Crvena zvezda)

A potom je usledio i komentar Lazetića na instagramu:

– Hahahahaha, napisao je bivši kapiten Zvezde uz podeljen video snimak Savića.

0
0

3 Komentara

  1. Simpatican i mnogo drag covek! Od Grobara ima veliki respekt kao ljudina i momak koji njeguje prave vrednosti a ima veoma korektan odnos prema FKP, nikad nije dao neku ruznu izjavu o Partizanu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter