0
Domaći fudbal

NOVI IZAZOV ZA BIŠEG TRENERA PARTIZANA: Vuk Rašović od naredne sezone u novom klubu

Objavljeno: 07.05.18 u 17:25

Nekadašnji trener Partizana, Vuk Rašović, pre oko godinu dana započeo je svoju avanturu na Bliskom istoku gde je za kratko vreme zaslužio veliko priznanje.

Rašović je 2017. godine preuzeo ekipu Al Fajsala iz Saudijske Arabije, sa kojom je došao do finala azijske Lige šampiona, ali i do finala nacionalnog Kupa gde će se 11. maja sastati sa Al Itihadom.

Ovakvi rezultati srpskom stručnjaku su doneli priznanje za najboljeg trenera Saudijske Arabije, ali i privukli pažnju klubova iz okruženja.

Poziv je stigao iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, gde će Rašović od naredne sezone predvoditi Al Dafru na čijoj klupi će zameniti nekadašnjeg trenera Vojvodine Đoku Hadžijevskog.

Rašović je trenersku karijeru počeo u Teleoptiku, odakle je pekomandovan u Partizan sa kojim je 2013. godine osvojio titulu prvaka Srbije. Zatim je usledila selidba u Minsk gde je u ekipi Dinama obavljao najpre posao sportskog direktora a zatim i trenera. Pre odlaska u Saudijsku Arabiju, na kratko se vratio u Srbiju, gde je predvodio kruševački Napredak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter