9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Kapiten Zvezde želi da i naredne sezone ostane u klubu!

Objavljeno: 07.05.18 u 10:14

Da li će se i za sledeću sezonu poklopiti planovi kluba i fudbalera?

Iskusni vezista je ispunio klauzulu po broju utakmica i ugovor je automatski produžen za još godinu dana, a ostalo je da se poklope zajednički planovi.

Često je Vladan Milojević tokom sezone potencirao da je njegova „desna ruka“ na terenu kapiten Nenad Milijaš (35). I iskusni vezista je poznat kao veliki profesionalac, koji zadatke odrađuje bez premca.

Kako HotSport saznaje, čeka se dogovor sa klubom kako bi i naredne sezone bio u ekipi.

Zemunska „haubica“ je po broju odigranih mečeva ove sezone ispunila klauzulu iz ugovora, ali uprkos automatskom produžetku ugovora, fudbaler koj ise prošle godine vratio iz Kine na godinu dana kako bi mu bila isplaćena dugovanja iz prethodnog perioda želi da sedne za sto sa čelnicima kluba i da, ako se planovi poklope, nastave zajedno.

Pre nekoliko dana prilikom proslave rođendana Milijaš je najavio da svi imaju istu želju – plasman u Ligu šampiona, i da će ostati na čelu jedne od najuspešnijih generacija u istoriji kluba, za koju ima najviše nastupa posle zlatnih momaka iz Barija.

Rođeni vođa može još da pomogne, i potreban je Crvenoj zvezdi, prvo na terenu, a potom i na nekoj funkciji u klubu, tu nema dileme.

 

0
0

9 Komentara

  1. Zvezda treba po svaku cenu da zadrži talentovanog 36-to godišnjeg Milijaša! On je budučnost kluba! Kakav V.Nikolić, Adžić, Stanojev i ostali petlići od 20-tak godina, oni nisu ni do kolena talentovanom Milijašu! Pogotovo je lepo pravim navijačima Zvezde gledati kako mladi Milijaš vraća loptu sa protivničke polovine svom golmanu ili kako onako neobavezno džogira u krugu centra! Pa, onda se ovi alhemičari iz Zvezde čude zašto nema navijača na Marakani?! Zašto je Marakana sve praznija i pored toga što smo osvojili titulu?!

    0
    0
    Odgovori
      • Druže „Argose“ ne mogu verovati da braniš neodbranjivo! Ti verovatno ne gledaš ovu završnicu lige šampiona i lige Evrope, pa zbog toga i donosiš ovakve paušalne ocene o vrednosti talentovanog Milijaša! Danas se igra brzo, borbeno, snažno, sa puno tempa! Da li ti u ovom trendu u fudbalu prepoznaješ Milijaša?! Shvaćaš li ti da je Milijaš bio rezerva u kineskom drugoligašu „Ding Dong Soccer“ i da je direktno sa tribina tog kineskog drugoligaša doveden u Zvezdu?! Kojim povodom?! Pa, verovatno su to neka prebijanja Milijaša i ovih alhemičara koji su privatizovali Zvezdu i prema njoj se odnose kao prema svojoj dedovini. Ovakva politika će im se obiti o glavu! Ovi alhemičari će ne samo instalirati Milijaša, nego će i dovesti jedno 3-4 azilanta iz Afrike i predstaviti ih kao krucijalna pojačanja. Za to vreme će igrači iz podmlatka Zvezde morati da se zadovolje stonim fudbalom i društvenom igrom „Monopol“, jer neće moći doći do prvog tima od ovih veličina kao što je Milijaš, Muhamed Ben, Frimpong, ili novi azilanti koji samo što nisu stigli. Mrkela je već otputovao u inostranstvo da dovede 3-4 nova berača banana i kokosa!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter