3
Košarka

FOTO: STARSPORT

GLAS NEBOJŠE ČOVIĆA: Za sad ništa, ali ako budemo nešto menjali…

Objavljeno: 07.05.18 u 15:10

Novi poraz Crvene zvezde ponovo je pokrenuo pitanje ostanka Dušana Alimpijevića na klupi srpskog šampiona.

Crveno-beli su sinoć poraženi od Mega Bemaksa rezultatom 76:74 i nastavili niz loših igara u košarkaškoj Superligi, a i sam Dušan Alimpijević je na konferenciji za medije posle utakmice potegnuo pitanje svog statusa u klubu sa Malog Kalemegdana.

Čak su se pojavile i priče da se već sprema zamena u vidu Milana Gurovića ili Milenka Topića, ali se oglasio predsednik Nebojša Čović i, makar na kratko, otklonio te priče.

– Nemam ništa da kažem, ako budemo imali nešto objavićemo. A kada bi komentarisao to što se priča, morao bih svaki dan da se oglašavam. Za sad nema ništa, ali ako bude objavićemo – izjavio je Čović, a prenosi ‘Informer’.

Dakle, postoji šansa da se sa postojećim stručnim štabom završi sezona, ali prvi čovek Zvezde nije u potpunosti otklonio sumnju da bi uskoro moglo da dođe do neke promene.

0
0

3 Komentara

  1. Za sve je kriv covke jrr je on alfa i omega u klubu olako su shvatili celu sezonu. Los tim od pocetka.Sa aba ligom je mislio lako cemo

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter