in , , ,

CRVENA ZVEZDA OPTUŽENA ZA RASIZAM NA KOSOVU: Fadilj Vokri pisao UEFA?!

Dan nakon što je Radio Gračanica preneo da je Crvenoj zvezdi zabranjeno da odigra priajteljski meč 9. maja u Gračanici oglasio se i predsednik Fudbalskog saveza samoproglašene republike Kosovo, Fadilj Vokri.

Vokri je u izjavi datoj internet izdanju prištinskog lista Koha ditore istakao da je ovaj duel zabranjen zbog prošlogodišnjih navodnih „rasističkih i antikosovskih uvreda“:

– Poslednje dve godine davali smo dozvole da se igra, a ove, kada su je tražili, nismo dopustili. Poslednji put kada je utakmica održana, bilo je huligana koji nisu sportski navijači. Takođe, obavestili smo i UEFA da utakmica neće iz ovih razloga biti održana, istakao je Vokri, aludirajući na povike „Kosovo je srce Srbije“.

 

Susret zakazan za 9. maj trebalo je da ima humanitarni karakter jer je novac od prodatih karata trebalo da bude doniran Ginekološkoj klinici u Gračanici za odeljenja pedijatrije.

loading...

Diskusija

Odgovorite
  1. Uvek može Partizan da gostuje u Prištini, sa istim razlogom. Pun Fudbalski savez Kosova bivših partizanovaca, siguran sam da bi rešili stvar. Vokri bi mogao jedno poluvreme za Prištinu, a drugo za Partizan. Eto mostova prijateljstva.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

OBRADOVALI GROBARE U SITNE SATE: Partizan našao najbolji mogući način da razgali navijače!

ATAKANTEOV ISKORAK: Ispisana istorija, obezbeđen plasman u viši rang