1
Evropske lige

SPORT NA TV: ‘El Klasiko’ u prvom planu, derbi na ‘ostrvu’, Zvezda gostuje Megi, ‘fajnal-for’ FIBA Lige šampiona

Objavljeno: 06.05.18 u 08:50

Kao što smo to i navikli kada se radi o vikendu, bogat sportski program očekuje nas i danas na malim TV ekranima.

Fudbala će i danas biti koliko vam duša poželi. Ali jedan meč posebno se ističe – ‘El klasiko’ na Kamp Nou privlači neverovatno veliku medijsku pažnju, a tako će biti i sa srpskim poštovaocima fudbala.

Ovog puta okršaj Barselone i Real Madrida gledaćemo u večernjem matine terminu od 20:45h, a sliku iz katalonskog grada prenosiće prvi program SportKluba.

Neće to biti jedini derbi dana, jer će se na Stamford bridžu sastati Čelsi i Liverpul u okviru 37. kola engleske Premijer lige. Taj susret biće prenošen nešto ranije na SportKlubu 1 i to od 17:30h.

Kad smo već krenuli unazad, od 16 sati ćete moći da gledate danski derbi između Kopenhagena i Brondbija na SportKlubu 3, a na istom programu još ranije, od 13:30h bićemo uz Fulam, Slavišu Jokanovića i Aleksandra Mitrovića koji će vojevati bitku za plasman u Premijer ligu protiv Birmingema u gostima.

Kada je reč o košarci tu će navijači Crvene zvezde moći da isprate meč svojih ljubimaca na gostovanju Mega Bemaksu u borbi za prvo mesto grupe A. Taj susret igra se od 20:30h na TV ArenaSport 2, a na prvom kanalu od 16:30h i 19:30h bićemo u prilici da gledamo dva polufinala FIBA Lige šampiona.

Kad smo već kod košarke valja reći da će od 21:30h na SportKlubu 2 ići prenos četvrte utakmice NBA plej-ofa između Nju Orleans Pelikansa i Golden Stejt Voriorsa.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter