0
Evropske lige

PRAVI RAZLOG: Otkriveno zbog čega su se posvađali 17-godišnji saradnici Jirgen Klop i Željko Buvač (FOTO)

Objavljeno: 06.05.18 u 11:11

Naredne godine Srbin i Nemac bi proslavili punoletstvo kada se radi o zajedničkoj saradnji, a završili su je na nimalo prijateljski način.

Željko Buvač već godinama je u ‘senci’ Jirgena Klopa, zaslužan je za mnoge uspehe nemačkog stručnjaka, pa čak i ovu sezonu Liverpula u kojoj se plasirao u finale Lige šampiona, baš kao što su pre nekoliko sezona zajedno u tandemu učinili sa Borusijom iz Dortmunda.

Sada je Srbin napustio ‘Enfild’ i vratio se u Republiku Srpsku, a iako nije formalno završio saradnju sa Liverpulom, neće pomoći Klopu u finišu sezone i finalu u Kijevu.

Razlog je svađa sa Nemcem, koji prema navodima engleskih medija nije mogao da oprosti velikom prijatelju da mu je prećutao za ponudu Arsenala i ‘radio mu iza leđa’.

Buvač je zaista u pregovorima sa ‘tobdžijama’, Englezi naširoko pišu o tome, ali i dalje nije poznato da li će on, Anćeloti ili možda Alegri sesti na upražnjenu klupu londonskog kluba.

U svakom slučaju, Klop nije oprostio prijatelju što je takvu tajnu čuvao od njega i saradnja je završena posle punih 17 godina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter