0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OBRADOVALI GROBARE U SITNE SATE: Partizan našao najbolji mogući način da razgali navijače!

Objavljeno: 06.05.18 u 23:43

 

Nakon što je Crvena zvezda i matematički osvojila titulu, navijači Partizana su (očekivano) razočarani, pa je podrška crno-belima na prošlom meču Superlige Srbije protiv Napretka iz Kruševca u Humskoj bila više nego razočaravajuća.

Kako je pred crno-belima još jedna izuzetno važna utakmica, revanš meč polufinala kupa Srbije u koji ulaze sa minusom od dva gola, uprava kluba je odlučila da za duel sa Čukaričkim širom otvori kapije stadiona, pa će ulaz na ovaj meč biti besplatan:

Fudbaleri Partizana brane trofej u kupu Srbije, ali da bi došli do finala, treba da nadoknade dva gola zaostatka protiv FK Čukarički iz prvog polufinalnog meča. Verujemo da je uz podršku navijača i pune tribine taj cilj lakše ostvariv, ne malo puta smo do takvih preokreta dolazili zajedno, i zato pozivamo sve navijače Partizana da dođu na meč, da podrže ove momke i pomognu da se ova evropska sezona okonča trofejom.

U nadi da će stadion biti popunjen, uprava FK Partizan odlučila je da u sredu bude besplatan ulaz na tribinama Hrama fudbala, a svi oni koji žele da dođu, treba da preuzmu besplatne ulaznice za navedeni meč u narednim danima.

Ulaznice se mogu podići na sledećim mestima:

–   Ticketline shop na Novom Beogradu, ponedeljak i utorak, radno vreme od 10.00h do 18.00h

–   blagajne stadiona u Humskoj , utorak radno vreme od 10.00h do 18.00h, i u sredu od 10.00h do početka meča

Prilikom preuzimanja ulaznica neophodno je pokazati lični dokument sa slikom.

Sezonske ulaznice važe za ovaj meč i njihovi vlasnici ne moraju da uzimaju dnevne karte.

Utakmica se igra u sredu 09. maja sa početkom u 20.00h

Dodjite da pobedimo zajedno, navedeno je u saopštenju Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter