1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NIKO KAO STOJKOVIĆ: Desni bek Zvezde po jednom parametru bez premca ove sezone

Objavljeno: 06.05.18 u 18:48

Od početka sezone do sad, Crvena zvezda je odigrala 54 meča. Od toga, 35 nastupa zabeležila je u Superligi Srbije, 16 u Ligi Evrope i kvalifikacijama za nju, kao i tri susreta u okviru domaćeg Kupa.

Impresivan broj mečeva doneo je i neke impresivne brojeve kada je u pitanju statistika među igračima, a bez premca tim predvodi Filip Stojković.

Popularni Žule odigrao je 48 utakmica, tri manje od Aleksandra Pešića, ali je uprkos tome desni bek sakupio čak 4,015 minuta na terenu!

To je u proseku 84 minuta na terenu.

Kako je do kraja ostalo da budu odigrana još dva kola, izvesno je da će Stojković šampionsku sezonu okončati sa više od 4,100 minuta, s obzirom na to da mu preostaje još 85 minuta kako bi nadmašio i taj broj.

 

0
0

1 Komentara

  1. Veoma lep jubilej crnogorskog reprezentativca, Srbina rođenog u Ćupriji a operisanog od osećaja ptripadnosti srpskom rodu! Treba da zna Stojković da je igrati za C.Goru, isto kao igrati za reprezentaciju tzv. Republjik Kosova. Tako razmišlaju Srbi u C.Gori! Sramota za Stojkovića!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter