0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NENAD ČANAK: U Železniku ćemo videti u kakvom su skladu naše ambicije i mogućnosti

Objavljeno: 06.05.18 u 15:02

Košarkaše Partizana sutra od 18:00 časova očekuje gostovanje ekipi FMP-a u okviru sedmog kola Superlige Srbije.

Sustet u Železniku verovatno će i odlučiti o tome ko će kao prvoplasirani iz grupe B ući u nastavak takmičenja, a trener crno-belih Nenad Čanak smatra da će ovaj duel jasno pokazati koliko je njegova ekipa kadra da se u nastavku takmičenja upusti u borbu za trofej.

-Pred početak Superlige, mi smo naglasili koje su ambicije kluba. Sutra ćemo u Železniku biti u prilici da proverimo u kakvom su skladu naše ambicije i trenutne mogućnosti. Pobeda nam donosi prvo mesto i prednost domaćeg terena sve do finala. Sigurno je da FMP želi pobedu isto koliko i mi, tako da očekujem utakmicu na nivou plej-ofa-, poručio je Čanak.

Kapiten, Novica Veličković napokon se vratio na parket, a pred utakmicu sa „panterima“ naglašava da cela ekipa mora „disati kao jedan“.

-Igramo praktično odlučujuću utakmicu pred plej-of. Želimo pobedu, ali da bi do nje došli moramo da pružimo svoju najbolju igru od početka Superlige. I kada dođe do grešaka, moramo da te greške jedan za drugog ispravljamo i da dišemo kao jedan od sad pa do kraja prvenstva-, istakao je Veličković.

Partizan u utakmicu sa FMP-om ulazi kao jedina neporažena ekipa u grupi B, dok je tim iz Železnika jedini poraz pretrpeo upravo od crno-belih u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter