0
Kladionica

FOTO: Twitter/Barcelona

HOTSPORT TIKET DANA: Golovi u ‘El klasiku’ i tri lepa ‘keca’ – evo današnjih kladioničarskih predloga

Objavljeno: 06.05.18 u 10:51

Sledi mnogo bure na terenima širom Evrope, a klubovi jure poslednji voz za ispunjavanje rezultatskih ambicija za sezonu koja ulazi u sam finiš. Svakako da je poslastica španski ‘El klasiko’ i gostovanje Reala u Barseloni.

ARSENAL – BARNLI 1 (1.50)

Eliminisani su iz Lige Evrope i ‘tobdžijama’ sledi da pokušaju pobedom da se iskupe pred svojim navijačima i polako isprate čuvenog menadžera Arsena Vengera koji napusta klub.

LACIO – ATALANTA 1 (2.00)

Derbi u Rimu svakako je meč koji može nebesko plavima da donese overu plasmana u Ligu šampiona naredne sezone, ali gosti iz Bergama sigurno se neće lako predati.

BARSELONA – REAL 3-5 GOLOVA (1.70)

Domaćin je čitavu sezonu odradio u šampionatu bez greške i sledi spektakl pred spuštanje zavese, a navijači na ‘Nou Kampu’ mogu da očekuju golove sa obe strane pošto rezultat nije opterećenje već samo prestiž.

BRIŽ – ANDERLEHT 1 (1.55)

Derbi u Belgiji donosi megdan u kojem domaćin u slučaju pobede dolazi do šampionske titule, a sve je u rukama izabranika Jerka Leka, koji će juriti pobedu po svaku cenu.

Ukupna kvota na tiketu je 7,90.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter