0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DEJAN JOVELJIĆ: Pritisak kod penala? Veći sam osećao u omladincima nego u prvom timu Zvezde!

Objavljeno: 06.05.18 u 12:50

Druga utakmica u Zvezdinom seniorskom timu, prva u startnoj postavi, a Dejan Joveljić sada ima i dva upisana gola u svojoj statistici.

Zvezdin ‘vunderkid’ je postigao dva gola u trijumfu od 4:0 protiv Spartak Ždrepčeve krvi i odigrao utakmicu koju će pamtiti celog života. Iako ovo nije bio debi, osećaj je kao da jeste, kaže Joveljić.

– Želim da se zahvalim šefu i stručnom štabu što su mi dali priliku da počnem od prvog minuta. Presrećan sam! Želim i saigračima da se zahvalim na tom neverovatnom gestu kada odlučili da ja šutiram penal. Moram da kažem da nisam osećao pritisak kada sam šutirao. Veći sam pritisak osećao svaki put u omladincima kada sam šutirao nego sad. Ne znam zašto, bio sam siguran da će ući, morala je nekako naći put – opisao je Joveljić situaciju kod svog prvog gola za seniorski tim.

Posle prvog gola, usledio je i drugi, a ukupno 46. ove sezone računajući i Omladinsku ligu.

– Lepo sam sklonio loptu i šutnuo. Najlepši je osećaj kada lopta zatrese mrežu. Golove posvećujem mami i sestri. Nadam se da će biti još golova, ali moram nastaviti sa radom, trudom i napretkom – rekao je Dejan Joveljić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter