0
Evropske lige

PREMIJER LIGA: Vest Bromvič zakuvao borbu za Ligu šampiona, Bornmut odigrao za Sautempton (VIDEO)

Objavljeno: 05.05.18 u 18:07

Fudbaleri Vest Bromvič Albiona nastavljaju svoju „labudovu pesmu“ u finišu engleskog šampionata, pošto su u meču 27. kola kao domaćini slavili protiv Totenhema rezultatom 1:0.

Totenhem je trećim porazom u poslednjih pet utakmica značajno sebi zakomplikovao situaciju u borbi za Ligu šampiona, omogućivši Čelsiju da se u slučaju sutrašnje pobede u potpunosti vrati u tru za evropsku elitu iz koje su ga mnogi odavno otpisali.

Jeidni pogodak na meču postigao je Džejk Livemor u 92. minutu i tako svom timu doneo treću pobedu u poslednjih pet kola, tokom kojih su osvojili čak 11 bodova. Ipak ova serija tima iz Birmingema došla je malo prekasno i sada samo puka teorija ih i dalje drži u borbi za osptanak.

Čelsi sada ima priliku da pobedom nad Livepulom na svom „Stamford Bridžu“ ekipi Maurisija Poketina priđe na svega dva boda zaostatka u borbi za četvrtu poziciju, a daleko ne bi bili ni „redsi“ koji bi im u tom slučaju bežali samo tri koraka.

Pobedu su ostvarili u fudbaleri Bornmauta, koji su kao domačini slavili protiv ekipe Svonsija rezultatom 1:0.

Ovim rezultatom najviše je profitirao Sautempton našeg Dušana Tadića, koji bi u slučaju da večeras na „Gudisonu“ savlada Everton pretekao „labudove“ na tabeli i izašao van opasne zone.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Rajan Frejzer u 37. minutu, na asistenciju Endrjua Surmana i tako zagorčao život Velšanima u samom finišu šampionata.

PREMIJER LIGA- 37. KOLO

Petak:

Brajton – Mančester Junajted 1:0 (0:0)
/Gros 57/

Subota:

Stouk – Kristal Palas 1:2 (1:0)
/Šaćiri 43 – Mekartur 67, Van Anholt 86/

Bornmut – Svonsi 1:0 (1:0)
/Frejzer 37/

Lester – Vest Hem 0:2 (0:1)
/Žoao Mario 34, Nobl 64/

Vest Bromvič Albion – Totenhem 1:0 (0:0)
/Livermor 90+3/

Votford – Njukasl 2:1 (2:0)
/Pereira 2, Grej 28 – Perez 55/

18.30:Everton- Sautempton

Nedelja:
14.30:Mančester Siti-Hadersfild
17.30:Arsenal-Barnli
17.30:Čelsi-Liverpul

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter