0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

MUNDIJALSKA FORMA SRPSKOG NAPADAČA: Prijović sa dva komada srušio Platanijas, smeši mu se ‘zlatna kopačka’ (VIDEO)

Objavljeno: 05.05.18 u 22:11

Solunski PAOK slavio je na domaćem terenu protiv ekipe Plataniasa rezultatom 3:0, u poslednjem kolu grčkog šampionata.

Centralna figura meča na „Tumbi“ bio je srpski reprezentativac Aleksandar Prijović, koji je postigao dva pogotka protiv gostiju sa Krita i došao do cifre od 19 prvenstvanih golova.

Prijović je postigao drugi i treći pogodak za crno-bele, i tako uvećao prednost koju im je u 9. minutu doneo Dimitris Pelkas.

Naš golgeter je mrežu Plataniasa tresao u 15. odnosno 93. minutu i tako izbio na prvo mesto liste strelaca isped Karima Ansafarida iz Olimpijakosa, sa kojim je uoči ovog kola bio izjednačen na listi najboljih golgetera grčke lige.

Pirejski tim svoj meč 30. kola igra sutra kada će gostovati ekipi PAS Janine, a videćemo da li će Ansafarid imati uspeti da isprati Prijovića, kome se smeši „zlatna kopačka“ u grčkoj ligi.

PAOK je uoči ove utakmice već obezbedio drugu poziciju na tabeli iza novog šampiona AEK-a i učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter