2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ĐUKIĆ MORA DA MENJA: Kako stoje stvari Partizan bez sedam standardnih na Kruševljane (SASTAV)

Objavljeno: 05.05.18 u 09:25

Partizan danas ima samo jedan cilj, a on je povratak na pobednički kolosek pred revanš meč polufinala Kupa Srbije sa Čukaričkim.

Sledi proba pred meč sezone za Partizan u revanšu polufinala Kupa Srbije u kojem će u sredu branilac trofeja u Humskoj juriti dva gola minusa protiv Čukaričkog, a danas u 18 protiv Napretka domaćin želi povratak na pobednički kolosek. Ipak, kako saznaje HotSport, čak sedam igrača iz prvog tima nije u kombinaciji za meč sa ekipom iz Kruševca i trener Miroslav Đukić je primoran bez pola tima da pokuša da sastavi dobitnu kombinaciju. Kažnjeni su Saša Zdjelar i Marko Janković, a na spisku povređenih su Vladimir Stojković, Leandre Tavamba, Bojan Ostojić, Luka Cucin i Armin Đerlek.

Šef struke crno-belih pokušaće da izvede trenutno najjači tim koji će kao kapiten predvoditi Marko Jevtović, a određenu minutažu imaće Sejduba Suma, Zoran Tošić i Đorđe Ivanović.

Projektovan sastav: Jovičić – N. R Miletić, Marković, Mitrović, Antonov – Jevtović, Pantić, Tošić, Suma, Ivanović – Ožegović.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter