0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

VENGER POSLE PORAZA OD ATLETIKA: Tužan sam…

Objavljeno: 04.05.18 u 10:23

Arsen Venger nije u svojoj poslednjoj sezoni na klupi Arsenala uspeo da „tobdžije“ odvede do finala Lige Evrope.

Rival Crvene zvezde iz grupne faze poražen je od Atletiko Madrida 1:0 i tako završio takmičenje u polufinalu, a trener Arsen Venger, koji broji poslednje mečeve na klupi ovog tima, ne krije da mu je žao zbog poraza:

Propustili smo mnogo prilika. Kada sagledamo sve šanse koje smo imali za ove dve utakmice, moramo da budemo frustrirani. U Londonu smo se ispromašivali, ali i u revanšu nismo umeli da iskoristimo neke šanse iz prvog poluvremena, rekao je Venger nakon meča.

Francuski trener ističe da posebnu težinu porazu daje upravo to što nije uspeo da svoju poslednju sezonu okonča trofejem:

Volim ovo momke i verujem da će uz neke korekcije na leto biti konkurentni i naredne sezone. Veoma sam tužan što ću na ovakav način napustiti klub. Neophodan mi je odmor i u ovom trenutku zaista ne znam šta ću da radim posle Arsenala, zaključio je Venger.

Atletiko će u finalu igrati sa Olimpikom iz Marselja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter