0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Vezista blizu stadiona ‘Rajko Mitić’, Vijeira imao poruku za Partizan

Objavljeno: 04.05.18 u 23:15

Bogat sportski dan je za nama, a ponovo su u fokusu bili ‘večiti rivali’ Crvena zvezda i Partizan, evo najvažnijih vesti.

Jutro je otvorila vest iz ‘Ljutice Bogdana’, a ona glasi da je jedan vezista pred vratima našeg najvećeg stadiona. Kasnije je Vladan Milojević objasnio kada će potpisati novi ugovor, a HotSport je napravio analizu Crvene zvezde kada je reč o kvlafikacijama za Ligu šampiona, to jest čemu se crveno-beli nadaju u završnici evropskih liga.

Udarna vest delimično vezana za Partizan bila je izjava bivšeg napadača Crvene zvezde Huga Vijeire šta bi se dogodilo kada bi ga crno-beli pozvali. Miroslav Đukić je najavio utakmicu sa Napretkom, koji ove sezone nije poražen od ‘parnog valjka’. Košarkaši su demolirali Vojvodinu, ali je Nenad Čanak pozvao na oprez.

UEFA je definitivno pobrljavila i objavila je novog šampiona Evrope. Legendarni Hakan Šukur sada radi sa ajncerom. Srbi su ponovo nagrađeni u Engleskoj, dok je Radničkom iz Niša blokiran račun.

Poznati su i finalisti FIBA Lige šampiona, jedan je Monako, a drugi domaćin F-4 AEK iz Atine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter