0
Fudbal

HOTSPORT TIKET DANA: Inzbruk je fiks dana

Objavljeno: 04.05.18 u 10:00

Sledi zagrevanje za vikend, a u mnogim šampionatima borba za titulu je pred raspletom, tako da će uvertira za konačan raspored biti intresantna i za ostale pozicije na tabeli.

SEVILJA – SOSIJEDAD 1 (1.80)

Posle smene Montele samo tri kola pre kraja sezone jasno je da domaćin želi da se plasira u Evropu, a za ispunjenje plana potrebana je pobeda nad rivalom koji igra dobro.

MLADOST – MAČVA GG (2.15)

Sledi predigra pred revanš istih rivala na istom mestu u sredu u okviru borbe za finale Kupa tako da će se ključni aduti čuvati, a nema razloga da večeras ne bude otvorena partija na obe strane.

INZBRUK – VATENS 1 (1.50)

Lider krupnim koracima gazi prema povratku u elitni rang takmičenja u Austriji, a imaju lepu priliku da sa nova tri boda imaju lagani finiš sezone i sve osim njihove pobede je iznenađenje dana.

GENT – ŠARLOA 1 (1.60)

Svaki bod je veoma bitan u finišu plej-ofa tako da domaćin ima imperativ da ostvari uspeh, a na drugoj strani rival dolazi potpuno rasterećen rezultatskih ambicija što je često “ mač sa dve oštrice“.

Ukupna kvota na tiketu je 9.28.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter