0
Evrokupovi

LIGA EVROPE: Produžeci odlučili – Marsej ide u finalu na Atletiko (VIDEO)

Objavljeno: 03.05.18 u 23:52

Fudbaleri Salcburga umalo nisu napravili senzaciju i plasirali se u finale Lige Evrope, san Austrijanaca raspršio je Rolando.

Došao je Marsej u podno Alpa samouveren sa dva gola prednosti sa Veledroma 2:0. A, onda šok, Salcburg je za 90 minuta nadoknadio minus i meč odveo u produžetke, ali idemo od početka…

‘Crveni bikovi’ su zapretili u 13. minutu preko Dabura, ali je Pele odbranio. Pred kraj prvog dela igre šansu je imao i Beriša, ali je i njegov udarac izblokiran. Salcburg je poveo u 53. minutu kada je Haidara napravio solo prodor i pogodio za nadu domaćim navijačima. Samo 12 minuta kasnije šok za Francuze, Sar je nesmotreno intervenisao i pogodio je svoju mrežu za anuliran minus – 2:0.

Meč je otišao u produžetke, ali su se oni posrećili Francuzima. Paje je u 116. minutu izveo korner, a defanziva Rolando je pogodio za 2:1 i plasman u veliko finale na ne baš omiljenom terenu na u svojoj zemlji – Lionu. Salcburg je meč završio sa deset igrača, pošto je drugi žuti karton zaradio strelac prvog gola Haidara.

Veliko finale na programu je 16. maja u Lionu, a sastaće se Atletiko Madrid i Marsej.

SALCBURG – MARSELJ 2:1 (0:0)
/Haidara 53, Sar 65ag – Rolando 116/
/prvi meč 0:2/

Stadion: Red Bul Arena
Kapacitet: 31.000
Sudija: Sergej Karasjov (Rusija)

Salcburg (4-3-1-2): Valke – Lainer, Ramaljo, Ćaleta-Car, Ulmer (od 96. Pongračić) – Haidara, Samaseku, Beriša – Šlager (od 84. Minamino) – Dabur, Guldbrandsen (od 69. Hvang)
Marselj (4-2-3-1): Pele – Sar, Rami, Gustavo, Amavi – Lopez (od 66 Zambo), Sanson (od 101. Rolando) – Tovan, Paje, Okampos – Žermen (od 84.N’Ži)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter