3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Štoper dobio ugovor iz snova za ostanak u Crvenoj zvezdi!

Objavljeno: 03.05.18 u 10:53

Pregovori jos traju, a defanzivac vaga za produžetak saradnje na dve godine mada je realna opcija da ima bolje uslove u Evropi.

Postoje finansijski limiti koji ne mogu da se ‘probiju’, ali je kako saznaje HotSport Damjan Le Talek dobio ekstra ponudu da ostane u Crvenoj zvezdi i naredne sezone.

Francuzu je ponuđen ugovor iz snova na još dve godine po kojem bi zarađivao 400.000 evra po sezoni plus bonusi za Evropu i domaće trofeje sa opcijom da može da ode u junu 2019. godine.

Ovo je poslednja ponuda defanzivcu koji se uklopio u potpunosti u sistem crveno-belih, a konačan odgovor trebalo bi da bude poznat uskoro pošto igrač još vaga. Jasno je da u Evropi može da dobije više novca, ali ne i status koji je zaslužio svojim učinkom u Ljutice Bogdana.

FOTO: FK Crvena zvezda

Zvezda mora da zna na čemu je zbog traženja naslednika, a opcija nije Nemanja Milunović koji je posle novih razgovora istakao da želi iz BATE Borisova da se oproba u jačem takmičenju u Evropi.

Kako samo najavili pre nekoliko nedelja rastu sanse za Stefana Mitrovića i priča sa Gentom je započeta.

0
0

3 Komentara

  1. понудити срнићу,стојковићу крстичићу ,родићу уговоре.мислим да се може договорити с петорицом шесторицом играча .екипа мора дуго да игра заједно да би се нешто више направило,а на позицијама гдје стварно немамо играча довести странца али да одскаче по квалитету,младе убацивати у пријатељљским утакмицама и када већ имамо предност

    0
    0
    Odgovori
  2. Nemam zamerku na rad portala ali imam na to sto je uradjen u WordPressu i kilavi stranica strasno,angazujte nekog da vam to prepise ili kroz React Angular ili jQuery,pozdrav i sretno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter