0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Partizan i napadač iz Španije počeli pregovore!

Objavljeno: 03.05.18 u 20:43

U narednih nekoliko dana očekuje se da dođe do dogovora dva kluba, a onda sledi prodaja Leandra Tavambe.

Pripremaju se u Partizanu za letnji prelazni rok, a kako saznaje HotSport povučen je prvi potez sa ciljem da se angažuje napadač iz Španije. Počeli su pregovori sa Seltom oko Dejana Dražića (22), koji zimus nisu realizovani i bivši igrač OFK Beograda je ostao u Vigu. Prošle sezone proveo je na pozajmici u Valjadolidu, a ove je omaleni igrač nastupao za „B“ tim Selte i upisao 21 meč i postigao četiri pogotka.

Dejan Dražić želi da se vrati u Humsku gde je proveo omladinski staž i zatim se potvrdio na Karaburmi, odakle je 2015. godine otišao u Španiju. Sa Seltom ima ugovor još dve godine i Partizan je dao predlog za pozajmicu sa pravom otkupa ili da palte obeštećenje od 500.000 evra i dobiju prvo letnje pojačanje. Odgovor iz Viga sledi u narednim danima…

Takođe, kako HotSport saznaje odlazak Leandre Tavambe je sve izvesniji, zainteresovanih klubova ima, čekaju se konkretne ponude.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter