0
Atletika

FOTO: AR Beograd

BESPLATAN TRENING TRČANJA: U subotu Sajam sporta, dođite!

Objavljeno: 03.05.18 u 18:50

Drugi Sajam sporta na Savskom vencu biće održan u subotu, 5. maja, od 11h u Hajd Parku, a među stotinama učesnika iz preko 40 sportskih klubova naći će se i jedan od najpopularnijih prestoničkih running zajednica „AR Beograd“.

Ambijent parka na severnim padinama Topčiderskog brda i tradicionalno odlična atmosfera među ljubiteljima trčanja samo su deo razloga za sve Beograđane da se pridruže ovom prazniku sporta.

– Organizovaćemo trening po programu koji je napravio naš trener Miloš Salaški. Prvo je na redu zagrevanje u dužini od 2km, pa sledi razgibavanje. Glavni deo treninga je 15 puta 100 metara, sa pauzama u kojima se radi hod 50 metara. Na kraju je rastrčavanje od 1km. U isto vreme, pravimo i lagani trening za početnike, od 2 kruga na stazi u Hajd parku – rekao je Aleksa Jovanović, iz adidas Runners Beograd kluba.

Hajd park je idealan za trčanje, dodaje jedan od kapitena AR kluba.

– Staza je u hladovini, mekana je, i taj krug ima 1200m. A može da se trči i oko parka asfaltom, a taj krug ima 1800m. Malo je zahtevnija ruta, pošto ima uzbrdica i nizbrdica. U svakom slučaju, biće nam jako zanimljivo, i pozvao bih sve ljude, da dođu čak i ako ne trče. Mogu da povedu svoju decu, sestre, braću, bake, deke…Biće dosta različitih sportova i ljudi treba da se aktiviraju – zaključuje kapiten adidas Runners Beograd.

Pod sloganom „Pronađi snagu i pokreni se“ organizuje gradska opština Savski venac, uz podršku Saveza sportova Savski venac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter