2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDAN TERZIĆ: Performans sa balonima u obliku muškog polnog organa je bio simpatičan! (FOTO)

Objavljeno: 02.05.18 u 13:34

Generalni direktor Crvene zvezde dao je izjavu koja će ponovo podeliti fudbalsku Srbiju.

Poslednji 157. ‘večiti’ derbi između Crvene zvezde i Partizana na stadionu ‘Rajko Mitić’ obeležili su novi neredi, pražnjenja tribina i provokacije, a najveća je viđena u vidu ogromnog polnog organa koji je završio u loži sa rukovodstvom Partizana.

Zvezdan Terzić je par nedelja posle toga naveo da se izvinio SMS porukom prvom čoveku crno-belih, ali i da je bio u pitanju simpatičan performans.

– Predsedniku Vučeliću sam poslao SMS poruku i izvinio se zbog neprijatne situacije. Performans kao performans je bio simpatičan da se zadržalo samo na tribini, nije trebalo gore ka loži da dođe do kontakta – reči su Zvezdana Terzića, a prenosi ih ‘Žurnal’.

Iako su upravo ti baloni izazvali incidente, tuče i krvave glave na zapadnoj tribini ‘Marakane’, Terzića brine nešto drugo.

– Mene plaši što se konstantno ne rešavaju problemi. Sa naše strane, na severnoj tribini, nema nikakvih briga, rezultat nemira su tri njihove frakcije. Ne znaju gde će treću, pa stave gde ima kontakta sa Zvezdinim normalnim simpatizerima – istakao je Terzić.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter