0
Fudbal

VELIKI PEH ZA RIVALA ‘ORLOVA’: Kostarikanci na Mundijalu bez najboljeg napadača!?

Objavljeno: 02.05.18 u 18:19

Danas su iz Amerike stižu izuzetno bitne vesti za reprezentaciju Srbije, a tiču se kadrovske situacije jednog od rivala.

Veliki maler zadesio je reprezentaciju Kostarike na mesec ipo dana pred početak Svetskog prvenstva u Rusiji, gde po svoj prilici neće moći da računaju na svog najboljeg napadača Marka Urenju.

Napadač Los Anđelesa doživeo je tešku povredu lica zbog koje je prinuđen da izvrši maksiofacijalnu opereciju, nakon koje ga očekuje najmanje mesec dana pauze.

Budući da selektori spisak reprezentativaca moraju da predaju do 4. juna, postoji velika šansa da se Urenja ne nađe na njemu, što bi značajno moglo da se odrazi na ubojitost srednjeameričke rerezentacije.

Napadač je tokom jednog skok duela na meču sa Sijetlom doživeo prelom nekoliko kostiju lica i u petak će biti podvrgnut hirurškom zahvatu, nakon kojeg će lekari dati konačne prognoze oko dužine trajanja rehabilitacije.

U dosadašnjem toku MLS lige Urenja je zabeležio čak pet asistencija i imao veliki utisaj na igru Los Anđelesa, baš kao što to ima i u nacionalnom timu, za koji je na 60 mečeva postigao 14 golova od kojih su neki bili ključni za plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Kostarika prvi meč u grupi na Mundijalu igra protiv Srbije 17. juna u Samari. Po svoj prilici bez udarne igle.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter