0
Košarka

NIKAD LUĐI PLEJ-OF: Posle triler završnice poznati reper uleteo na parket i nasrnuo na bivšeg NBA asa – ‘sačekaj me napolju’! (VIDEO)

Objavljeno: 02.05.18 u 09:54

Preokreti, infarkt završnice i neočekivani porazi učine da se i VIP gosti umešaju u sportski ‘treš’ između igrača i zatraže obračun.

Fantastičan meč gledali smo sinoć u Torontu, u kom je Klivlend napravio ‘brejk’ posle produžetka i rezultatom 112:113 uzeo prednost domaćeg terena Reptorsima.

Međutim, po završetku meča u ‘Er Kanada centru’, došlo je do koškanja i umalo obračuna na parketu između pomoćnog trenera Kavalirsa Kendrika Perkinsa i poznatog repera Drejka.

Perkins, koji je veliki deo karijere proveo sa Seržom Ibakom u Oklahomi, posle meča je sadašnjem centru Toronta dobacio ‘Dobijamo ovo’, i taj ‘treš tolk’ uobičajena je stvar kada se radi o NBA ligi.

Međutim, Drejku je do poprilično zasmetalo i želeo je fizički obračun sa 208 centimetara visokim Perkinsom, koji ima i veliku masu, te se čini da reper ne bi imao puno šanse protiv njega.

– Mislim da Drejk ne želi ovaj susret – prokomentarisao je Kevin Garnet kasnije u svojoj emisiji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter