1
Evrokupovi

FOTO: marca.com

MARSELO: Igrao sam rukom, bio je čist penal za Bajern!

Objavljeno: 02.05.18 u 11:11

Imamo priznanje da je Bajern oštećen, a Real značajno poguran od strane sudija, ponovo.

Jučerašnji revanš meč polufinala Lige šampiona u kom su Real i Bajern remizirali rezultatom 2:2, a na taj način prošao madridski klub, doneo nam je dve velike teme o kojima se danas priča.

Jedna je greška Svena Ulriha koja je na kraju odlučila pobednika, a to je na neki način učinio i sudija Čunejt Čakir pošto nije dosudio jedanaesterac koji je po mišljenju mnogih bio čist.

Sada više nema puno dileme, jer se oglasio glavni akter tog događaja, Brazilac Marselo koji je igrao rukom u svom kaznenom prostoru.

– Bila je ruka. Pogodila me je u ruku i bio je čist penal. Ovo kažem jer ne želim da lažem – izjavio je posle meča Marselo.

– To je fudbal. Ne pričam o sudijama, ali je jasno da donose odluke koje ponekad idu u korist ili štetu nekog tima. Štagod bilo, morate da nastavite da igrate –  poručio je Brazilac.

Stvar je sada jasnija, Real je ponovo dobio pomoć sudija, ali ništa neće promeniti činjenicu da su Madriđani treći put uzastopno u finalu Lige šampiona, a četvrti put u poslednjih pet sezona.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter